Bereikbaarheid en aanwezigheid Ds. Minnaard

Vrije dagen en vakanties:

Algemeen:

Tijdens schoolvakanties ben ik niet aanwezig. Hebt u mij dan toch nodig dan weten de wijkouderlingen en de scriba mij te bereiken.

Hebt u mij tijdens afwezigheid dringend nodig dan ben ik telefonisch bereikbaar en ook per email kunt u mij bereiken. Ik ben beschikbaar voor crisis situaties en overlijden tijdens vakanties. Als u dan belt of mailt zult u een bericht krijgen dat ik er niet ben. Dan kunt u het beste contact opnemen met uw wijkouderling of met de scriba. Zij helpen u dan verder. 

Wijkouderlingen:

*Fam. Reitsma (0594-613747) of

*Fam. Zwama (0594-658047) en de

Scriba: Dieta Stokroos (0594-612998.)

Zie bij wijkverdeling voor uw wijkouderling.

Beste Gemeenteleden,

Hieronder zal ik voor u op een rijtje zetten waar en wanneer u mij kunt bereiken. Voelt u zich welkom om voor een gesprek, een afspraak, overleg of vragen langs te komen of contact met mij op te nemen.

Mijn werkkamer is in de Pastorie (Provinciale weg 79). Als de vlag  uithangt ben ik aanwezig en bent u welkom. Wanneer de vlag er niet hangt ben ik er niet of komt het even niet uit dat u langs komt. Dan ben ik bijvoorbeeld in gesprek.  Als u de vlag ziet hangen kunt u zich dus altijd welkom voelen.

Normaal gesproken werk ik op:

-maandag,

-dinsdag,

-donderdag en

-vrijdag tussen 09:15-13:45 en maandagavond, dinsdagavond en donderdagavond tussen 20:00 -22:00. Tijdens de schoolvakanties kunt u het best op de website kijken voor een overzicht. Naast de deur van de Pastorie hangt ook een prikbord met informatie.

Mijn telefoonnummer is:

0623061015. Als ik niet kan opnemen kunt u uw telefoonnummer inspreken, dan bel ik onder werktijd terug.

Maar moet u mij dringend spreken dan kunt u mij altijd via de wijkouderlingen bereiken. Zij weten mij ook thuis en buiten werktijden te bereiken. Zij zorgen dan dat ik contact met u opneem.

Mijn mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als u me dringend nodig hebt, geef het aan in het onderwerp van de mail, dan neem ik zo snel mogelijk (telefonisch) contact met u op.

U kunt mij natuurlijk ook gewoon aanspreken als ik door het dorp fiets. Mocht u mij nog niet herkennen, hieronder staat een foto.

 

 

 

Wie wil weten wat het thema van de komende dienst is, wil zien wat de kinderen tijdens de dienst gedaan hebben of op de hoogte wil zijn van de activiteiten die uw predikant organiseert kan terecht op facebook: 

Voor meer informatie: zie ook mijn facebookpagina 

www.facebook .com/christel.minnaardmuller

Hebt u geen facebook?

Stuur dan uw mobiele telefoonnummer naar dit email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U wordt dan opgenomen in de Kerkapp van Doezum en ontvangt berichten, foto’s en informatie van uw predikant. 

 

 

Met vriendelijke groeten,                 Ds. Christel Minnaard

Agenda

Geen evenementen

Dagelijkse bijbeltekst

  • Toen antwoordde God hem: ‘Ik ben die er zijn zal. Zeg daarom tegen de Israëlieten: “IK ZAL ER ZIJN heeft mij naar u toe gestuurd.”‘ Ook zei hij tegen Mozes: ‘Zeg tegen hen: “De HEER heeft mij gestuurd, de God van uw voorouders, de God van Abraham, de God van Isaak en de God van Jakob. En hij heeft gezegd: ‘Zo wil ik voor altijd heten, met die naam wil ik worden aangeroepen door alle komende generaties.'” Laat de oudsten van Israël bij elkaar komen en zeg tegen hen: “De HEER, de God van uw voorouders, is aan mij verschenen, de God van Abraham, Isaak en Jakob, en hij heeft gezegd: ‘Ik heb gezien wat jullie in Egypte wordt aangedaan en ik heb mij jullie lot aangetrokken. -- Exodus 3:14-16