Kom in de kring nieuws

We geven nu op de ‘’oppasmanier’’ zondagsschool. En we hebben een nieuwe naam.

Kom in de King is er geregeld, zie aangegeven bij diensten.

 De kinderen van 0-6 jaar zijn hier welkom. Hier zullen ze op een voor hen begrijpelijke manier in aanraking komen met het woord van God.

De kinderen van 6-12 zijn welkom in de kerk, maar ook bij Kom in de Kring. In de kerk zal er meer aandacht zijn voor de kinderen. Denk hierbij aan een verhaal uit de kinderbijbel, een kinderlied en een kleurplaat of een werkboekje.

Op deze manier willen we de kinderen de aandacht geven die ze verdienen. De kinderen zijn vrij om tijdens de dienst naar Kom in de Kring te gaan, als blijkt dat de dienst voor hen ‘iets te lang duurt….

We willen de gemeente ook graag bij Kom in de Kring betrekken. En willen jullie hulp vragen, voor bijvoorbeeld het voorlezen van het verhaal, of gewoon om mee te helpen op de kinderen te passen.  Er hoeft niks voorbereid te worden, dat pakken wij op als leiding.

Daarom staat hieronder dit opgavestrookje. Deze kun je inleveren in de kerk, in de daarvoor bestemde bak. In de kerk komt ook nog een formulier te liggen, waar je je op kan geven.

Je kunt je ook opgeven door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Alle hulp is welkom, jong en oud! 

……………………………………………….........................................................................................................

Opgavestrookje Kom in de Kring:

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda

Geen evenementen

Dagelijkse bijbeltekst

  • Toen antwoordde God hem: ‘Ik ben die er zijn zal. Zeg daarom tegen de Israëlieten: “IK ZAL ER ZIJN heeft mij naar u toe gestuurd.”‘ Ook zei hij tegen Mozes: ‘Zeg tegen hen: “De HEER heeft mij gestuurd, de God van uw voorouders, de God van Abraham, de God van Isaak en de God van Jakob. En hij heeft gezegd: ‘Zo wil ik voor altijd heten, met die naam wil ik worden aangeroepen door alle komende generaties.'” Laat de oudsten van Israël bij elkaar komen en zeg tegen hen: “De HEER, de God van uw voorouders, is aan mij verschenen, de God van Abraham, Isaak en Jakob, en hij heeft gezegd: ‘Ik heb gezien wat jullie in Egypte wordt aangedaan en ik heb mij jullie lot aangetrokken. -- Exodus 3:14-16