Kom in de kring nieuws

We geven nu op de ‘’oppasmanier’’ zondagsschool. En we hebben een nieuwe naam.

Kom in de King is er geregeld, zie aangegeven bij diensten.

 De kinderen van 0-6 jaar zijn hier welkom. Hier zullen ze op een voor hen begrijpelijke manier in aanraking komen met het woord van God.

De kinderen van 6-12 zijn welkom in de kerk, maar ook bij Kom in de Kring. In de kerk zal er meer aandacht zijn voor de kinderen. Denk hierbij aan een verhaal uit de kinderbijbel, een kinderlied en een kleurplaat of een werkboekje.

Op deze manier willen we de kinderen de aandacht geven die ze verdienen. De kinderen zijn vrij om tijdens de dienst naar Kom in de Kring te gaan, als blijkt dat de dienst voor hen ‘iets te lang duurt….

We willen de gemeente ook graag bij Kom in de Kring betrekken. En willen jullie hulp vragen, voor bijvoorbeeld het voorlezen van het verhaal, of gewoon om mee te helpen op de kinderen te passen.  Er hoeft niks voorbereid te worden, dat pakken wij op als leiding.

Daarom staat hieronder dit opgavestrookje. Deze kun je inleveren in de kerk, in de daarvoor bestemde bak. In de kerk komt ook nog een formulier te liggen, waar je je op kan geven.

Je kunt je ook opgeven door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Alle hulp is welkom, jong en oud! 

……………………………………………….........................................................................................................

Opgavestrookje Kom in de Kring:

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda

Geen evenementen

Dagelijkse bijbeltekst

  • Niemand doet kwaad, niemand sticht onheil op heel mijn heilige berg. Want kennis van de HEER vervult de aarde, zoals het water de bodem van de zee bedekt. -- Jesaja 11:9