Nieuws van het Kraaiennest

 

Hallo allemaal,

Eindelijk maar toch komt dan`t in zicht, want het is wel weer een tijdje geleden dat er een Kraaiennest was.

Maar we zijn er weer klaar voor en dat  komt goed uit, want we hopen er met jullie weer een mooi, goed en gezellig jaar van te maken.

Er zal nu 1x in de 2 weken Kraaiennest zijn. En bij bijzondere diensten zijn de kinderen ook welkom bij het Kraaiennest.

De kinderen zijn welkom in het Kraaiennest op: 11 en 25 september.

 

Hallo allemaal,

 

De vakantie is al heel dicht bij en daar hebben we natuurlijk allemaal zin in! Toch? 

 

Voor de vakantie is het vaak een drukte van belang met reisjes, school activiteiten, sportdagen e.d.

 

Dan is het op het laatst ook wel zo dat je gewoon aan vakantie toe bent, lekker 6 weken niks doen, luieren, zwemmen, enz…….. en misschien wel op vakantie!

 

’t Kraaiennest: is er iedere week.

De kinderen van 0-6 jaar zijn welkom bij ’t Kraaiennest. Hier zullen ze op een voor hen begrijpelijke manier in aanraking komen met het woord van God.

De kinderen van 6-12 zijn welkom in de kerk, maar ook bij ‘t Kraaiennest. In de kerk zal er meer aandacht zijn voor de kinderen. Denk hierbij aan een verhaal uit de kinderbijbel, een kinderlied en een kleurplaat of een werkboekje.

Op deze manier willen we de kinderen de aandacht geven die ze verdienen. De kinderen zijn vrij om tijdens de dienst naar ’t Kraaiennest te gaan, als blijkt dat de dienst voor hen ‘iets te lang duurt….

We zien jullie allemaal graag komen!!!!

De afgelopen periode is het opgaveformulier door de gemeente ingevuld. Om te helpen, met bijvoorbeeld het voorlezen van het verhaal, of gewoon om mee te helpen op de kinderen te passen.  Er hoeft niks voorbereid te worden, dat pakken wij op als leiding.

Wanneer je wel wil helpen, en je naam nog niet op de lijst hebt kunnen zetten, mag je ook een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle hulp is welkom, jong en oud!

Van de 16 + Clubs

Het clubseizoen schiet al weer mooi op en we hebben goede clubavonden gehad. We hebben gesproken over wat het geloof voor ons betekent en hoe we dat in de toekomst zien, over Jehova's getuigen en hun drang om langs de deuren te gaan (zouden wij als christenen ook niet wat meer moeten getuigen van ons geloof?). Tijdens de laatste clubavond hadden we Guillermo Molina van stichting theway4you als gast. Hij vertelde over zijn leven en over zijn werk onder asielzoekers. Een boeiende avond! Hieruit is ook nog de afspraak uit voortgekomen dat we als 16+ groep met een voetbalteam gaan helpen op een evenement op een azc. Een mooie manier om je talenten in te zetten!

16+ leiders,

Hanneke, Ineke, Arjan en Peter.

Agenda

Vergadering Kerkrentmeesters
24 september 2019 20:00 -
Koffieochtend vrouwen in Grootegast
02 oktober 2019 09:30 - 11:30
Interactieve presentatie
03 oktober 2019 19:15 - 21:30
Communiceren! Maar hoe?
03 oktober 2019 19:15 - 21:30
Vrijwilligers avondbarbecue
05 oktober 2019 20:00 -
Vergadering kerkenraad
07 oktober 2019 20:00 -

Dagelijkse bijbeltekst

  • HEER, God van onze voorouders, u bent God in de hemel en u heerst over de koninkrijken van alle volken. In uw hand liggen macht en kracht besloten, niemand kan zich tegen u verzetten. -- 2 Kronieken 20:6