Op De Koffie-groep

Hier komt info over de Op De Koffie-groep.

Stoppen van de ``Op De Koffie``-groep.

De ``Op De Koffie-groep`heeft besloten vanaf de laatste paaswandeling die ze hebben georganiseerd tijdens 2e paasdag in Doezum te stoppen met hun activiteiten.

Weer eens wat anders!

Op 19 maart organiseert de 'op de koffie' groep Doezum  vanaf 19:00 uur, vanuit verenigingsgebouw Het Anker, een creatieve wandeling met de titel: Pasen van een andere kant.

Wat doet de gemiddelde Doezumer met Pasen? Gewoon doorwerken/leren? Vakantie vieren? Naar de kerk gaan?

Hoe je er ook over denkt en wat je er ook van vindt, het is goed om zo nu en dan met een andere blik naar een traditie te kijken.  Hier helpen wij jullie een handje mee. De ‘op de koffie’ groep wil  laten zien dat het één het ander niet uitsluit , maar juist kan versterken. Dit doen wij op frisse eigentijdse manier. Pasen kun je beleven op een traditionele manier, maar je kunt oud en nieuw ook met elkaar verenigen. 

Op deze zaterdagavond laten we jullie kennismaken met verschillende mensen en plekken in Doezum waar iets van Pasen te zien is en/of te beleven valt. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan op 19  maart naar Het Anker en laat je meenemen, letterlijk naar een andere kijk op Pasen.

De tocht duurt ongeveer anderhalf uur, is gratis en bestemd voor jong en oud.  

Arnold Schreuder. 

Agenda

Koffieochtend
02 mei 2018 10:00 -

Dagelijkse bijbeltekst