World Servants nieuws

Beste gemeenteleden,

 

Zoals u in het vorige Kompas hebt kunnen lezen, hebben wij  op zaterdag 30 december de Oliebollenactie in Doezum gehouden. Nu ook de opbrengst bekent is, willen we dit graag nog even met u delen. We kunnen met groot genoegen meedelen dat deze actie bijna €500,- heeft opgebracht! Hartelijk dank voor uw bestelling en wij zijn meer dan tevreden over het resultaat!

 

Tevens hebben wij op 29 december mogen helpen bij de oliebollenactie in Surhuisterveen. Hier hebben wij geholpen met het inpakken van oliebollen en hebben wij oliebollen huis-aan-huis verkocht. In ruil voor onze hulp, hebben wij het geweldige  bedrag van maar liefst € 1350,-- van de diaconie mogen ontvangen. Wij zijn hier ontzettend dankbaar voor!

 

Op 24 december waren wij aanwezig bij het kinderkerstfeest in Surhuisterveen. Hier hebben wij een korte presentatie gehouden over onszelf, over het land Ecuador, over het project en over de financiën. Dit alles hebben wij tijdens de collecte ten gehore mogen brengen. De decemberglorie was nog niet voorbij, want wij hebben de opbrengst van de collecte mogen ontvangen. Dit is een bedrag van €400! Ook hiervoor, ontzettend bedankt!

 

Zoals u ziet was december voor ons een zeer geslaagde maand! Dit alles brengt ons nog dichter bij ons einddoel; onze reis naar Ecuador! Wij zijn iedereen dankbaar die ons geholpen heeft om alles te kunnen realiseren de afgelopen tijd. Op de kerstmarkt helpen, wafels bakken, kniepertjes bakken, voorbereidingen voor de kerstmarkt treffen, oliebollen uit Sneek halen, helpen met briefjes bezorgen, helpen met oliebollen verkopen, ga zo maar door! En natuurlijk ook diegenen die ons op wat voor manier dan ook gesteund hebben! Dank jullie wel!

 

Januari was voor ons een rustige maand waarin we bij konden komen van de drukte van december. Onze eerstvolgende ‘actie’ is op 6 februari. Dan vindt namelijk het stamppotbuffet van de koffie-ochtend plaats in samenwerking met de KIA-diaconie. De opbrengst van dit stamppotbuffet mogen wij in ontvangst nemen. In het Kompas kunt u hier meer informatie over vinden. Hopelijk mogen wij u hier ontmoeten!

 

Wij willen u nog graag wijzen op ons actieplatform, dat u kunt bezoeken via de volgende link: geef.ws/surhuisterveendoezum. Daar plaatsen wij informatie over de acties en kunt u meer lezen over ons project. Tevens kunt u daar zien wat de huidige financiële stand is. Mocht u het leuk vinden dan kunt u daar eens een kijkje nemen.

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Jitske van der Wijk, Nienke van der Wier en Else van Dijk

World Servants Surhuisterveen-Doezum

Contact:
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 0594-614374

Mobiel en WhatsApp: 0616396530
Financiële giften zijn van harte welkom en zijn mogelijk via deze link: geef.ws/surhuisterveendoezum of via NL62RABO0304228672  t.n.v. ‘E. van Dijk’ onder vermelding van ‘World Servants EC218’.

Agenda

Koffieochtend
07 maart 2018 10:00 -
De Volgende verdieping -Catechese voor 14 jaar en ouder
18 maart 2018 10:50 -

Dagelijkse bijbeltekst

  • Onderwerp u dus aan God, en verzet u tegen de duivel, dan zal die van u wegvluchten. Nader tot God, dan zal hij tot u naderen. Reinig uw handen, zondaars; zuiver uw hart, weifelaars. -- Jakobus 4:7-8