World Servants nieuws- reis zomer 2018 Ecuador


Beste gemeenteleden,

Het is alweer bijna december en dat betekent dat Kerst en Oud-en-Nieuw weer voor de deur staan. De tijd vliegt voorbij en zo komt voor ons de reis naar Ecuador steeds dichterbij! Daarom staan er weer een aantal acties in de planning! Maar voordat we u hier over informeren, zullen we eerst even terugblikken op de maand november.

November was voor ons een succesvolle maand waar we met een glimlach naar terug kunnen kijken. Deze maand stond in het teken van ‘opstarten’. We hebben acties gepland en brieven verstuurd naar instellingen die ons mogelijk kunnen sponseren. We hebben positieve reacties ontvangen en al een aantal mooie giften in ontvangst mogen nemen! Hier zijn we ontzettend dankbaar voor!

Ook heeft onze eerste actie plaatsgevonden; namelijk de huis-aan-huis verkoop van suiker- en krentenbrood in Surhuisterveen.  Mede door de vele bestellingen die we in Doezum hebben mogen bezorgen, hebben we alle 550 broden kunnen verkopen. Deze actie heeft een geweldig bedrag van €1050,- opgeleverd! Hartelijk dank voor uw bestelling!

Nu zullen we vooruitblikken op de acties die in de planning staan. Op dit moment van schrijven staat op vrijdag 8 december de Kerstmarkt in Doezum als eerste actie op het programma. Hier staan we met een standje waar u terecht kunt voor iets leuks, iets lekkers voor uzelf of voor de vogels. Ook zal er een ‘prijsvraag’ zijn, waar u een leuke prijs mee kunt winnen! De Kerstmarkt vindt plaats in en rond ’T Anker en begint vanaf 18.00 uur. We hopen u hier te ontmoeten!

Een week hierna, op vrijdag 15 december, staan we op de Kerstmarkt in het Hoge Heem in Grootegast. Hier zullen we muzikale kerstklanken ten gehore brengen en zullen we bij een standje spullen verkopen. Ook hier bent u van harte welkom!

Wij zijn ook bij het Kinderkerstfeest in Surhuisterveen aanwezig op kerstavond, 24 december in de Flambou om 19.00 uur. Wij gaan dan wat vertellen over onze reis en de opbrengst van de collecte is bestemd voor onze groep.

Verder zullen we ook een oliebollenactiehouden in het dorp. In de loop van de maand december kunt u een bestelformulier in de brievenbus verwachten die we weer bij u thuis op zullen halen. De bestelde oliebollen zullen op zaterdag 30 december bij u thuis worden bezorgd.  Ook zijn wij op deze dag van de partij bij de oliebollenactie in Surhuisterveen, waarbij wij zullen helpen met het inpakken of het bezorgen van de oliebollen. In ruil voor onze aanwezigheid, zullen wij een bedrag van de Diaconie ontvangen.

Zoals u ziet, staat er ons een drukke tijd te wachten. We hopen na deze acties weer een stap dichterbij ons eindbedrag te zijn! In het volgende kerkblad zullen wij u op de hoogte brengen van de resultaten van de acties!

We wensen u allen prettige en gezegende feestdagen!

 

Met vriendelijke groeten,

Jitske van der Wijk, Nienke van der Wier en Else van Dijk

World Servants Surhuisterveen-Doezum

 

Contact:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 0594-614374

Mobiel en WhatsApp: 0616396530

Agenda

Kerstconcert Beatrix Flambou Surhuisterveen
16 december 2017 20:00 -
Catechese 12 t/m 14
17 december 2017 09:30 -
Kerstviering kerk en school
21 december 2017 17:30 -
Kerstoratorium Zingt Gode Lof uit Gerkesklooster
24 december 2017 16:00 -
Oliebollenactie-bezorging 30 dec.door World Servants.
30 december 2017 08:00 -
Koffieochtend
03 januari 2018 10:00 -

Dagelijkse bijbeltekst

  • De enige God, die de macht heeft u voor struikelen te behoeden en u onberispelijk en juichend van vreugde voor zijn majesteit te laten verschijnen, die ons redt door Jezus Christus, onze Heer, hem behoort de luister, de majesteit, de kracht en de macht, vóór alle eeuwigheid, nu en tot in alle eeuwigheid. Amen. -- Judas 1:24-25