World Servants nieuws

 Beste gemeenteleden,

Else gaat in 2019 met Jacob, Wianna en Eelkje  (zie foto boven ) naar Bolivia, zie ook de facebook pagina World Servants Doezum-Surhuisterveen.

  •  

Contact:
E-mail:                                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon:                           0594-614374

Mobiel en WhatsApp: 06-16396530

Beste gemeenteleden, 

Op dinsdag 5 februari vond het stamppotbuffet van de Kia-Diaconie plaats waarmee wij aan mee mochten werken en de opbrengst van in ontvangst mochten nemen. Na het zingen en swingen met de Kloosterzangers stond om 12.00 uur het buffet klaar voor de zo’n 30 gasten. Er was keuze uit hutspot, boerenkool en zuurkool met een speklapje, rookworst en spekjes. Het was een gezellige en geslaagde dag met een opbrengst van ruim 200 euro! We willen de gasten en  iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken was hartelijk danken! 

Op vrijdag 15 februari hebben we een broodmaaltijd georganiseerd in de Lantearne in Surhuisterveen. Vanaf 17.30 uur mochten we zo'n 45 gasten ontvangen in de Lantearne. Om 18.00 uur openden we de maaltijd met soep en vervolgens konden de gasten genieten van het buffet met o.a. een broodje kroket, salade, verschillende soorten brood, suiker- en krentenbrood en een vruchtenkrakeling. Nadat een ieder uitgegeten was, sloten we de avond af met de traditionele verloting van prijzen met het Rad van Avontuur. De één had iets meer geluk dan de ander, maar dat mocht de pret niet drukken. Ook dit was een zeer gezellige en geslaagde avond!

De  ‘sûkerlatten’ actie die eind februari tot begin maart plaats zou vinden. Deze actie gaat NIET door. We zijn momenteel druk aan het inventariseren om hier een andere vorm aan te geven om er op die manier een efficiëntere en effectievere actie van te maken. We hopen u de volgende keer meer informatie te kunnen geven!

De aardappelactie loopt ook nog gewoon door! Wanneer uw aardappelen op zijn, kunt u weer een nieuwe 10 kilozak Irenes of Bildtstar voor €10,- ophalen van Doezumertocht 21.

 

Met vriendelijke groet,

Jacob Schaap, Eelkje de Wal, Wianna Vrieswijk en Else van Dijk

World Servants Surhuisterveen-Doezum

 

                                  Contact Surhuisterveen:                  Contact Doezum:

E-mail:                      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel en WhatsApp: 06-29251874                             06-16396530

Agenda

Vergadering Comm. Kerkrentmeesters
30 april 2019 20:00 -
Vergadering comm. Erediensten
14 mei 2019 20:00 -

Dagelijkse bijbeltekst

  • Toon ontzag voor de HEER, uw God, dien hem, wees hem toegedaan en zweer alleen bij zijn naam. Zing zijn lof, hij is uw God! U hebt met eigen ogen gezien welke grootse, indrukwekkende daden hij voor u heeft verricht. -- Deuteronomium 10:20