World Servants nieuws

 Beste gemeenteleden,

Else gaat in 2019 met Jacob, Wianna en Eelkje  (zie foto boven ) naar Bolivia, zie ook de facebook pagina World Servants Doezum-Surhuisterveen.

  •  

Contact:
E-mail:                                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon:                           0594-614374

Mobiel en WhatsApp: 06-16396530

Beste gemeenteleden,

Januari was voor ons een rustige maand. We hebben bij kunnen komen van de drukke decembermaand en plannen kunnen maken voor de komende tijd.

Zoals wellicht elders in het Kompas heeft gelezen, vind op dinsdag 5 februari  het stamppotbuffet van de Koffieochtend plaats. Na een kopje koffie en het zingen en swingen met de ‘Kloosterzingers’ staat om 12.00 uur de maaltijd voor u klaar! Wij zullen dit stamppotbuffet mede verzorgen, waarbij ook de opbrengst bestemd zal zijn voor ons project naar Bolivia. De kosten bedragen €5,- per persoon en opgeven kan via Feikje van Dijk ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0594-614374). Meer informatie zie elders het Kompas. We hopen u graag te ontmoeten!

Eind februari tot begin maart zullen we een actie organiseren waarbij we  ‘sûkerlatten’ verkopen. In de loop van februari zullen er intekenlijsten in de hal van de kerk komen te liggen waarop u uw bestelling kunt doorgeven. Ook kunt u uw bestelling doorgeven aan Else van Dijk via de mail of met een telefoontje/appje (zie contactgegevens hieronder). De bestellingen zullen in het eerste weekend van maart bij u thuis worden bezorgd.

Tot zover al onze informatie, meer informatie ontvangt u in de volgende editie van het Kompas!

 

Met vriendelijke groet,

Jacob Schaap, Eelkje de Wal, Wianna Vrieswijk en Else van Dijk

World Servants Surhuisterveen-Doezum

                                       Contact Surhuisterveen:             Contact Doezum:

E-mail:                          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel en WhatsApp:     0629251874                                   0616396530

Agenda

Kerkrentmeesters vergadering
26 februari 2019 20:00 -
Vergadering taakgroep 40 dagen-Pasen
28 februari 2019 20:00 -
Rouwgroep Doezum bijeenkomst
03 maart 2019 15:00 -

Dagelijkse bijbeltekst

  • Maar er zijn ook mensen die zijn als het zaad dat op goede grond is gezaaid: zij horen het woord en aanvaarden het en dragen vrucht, sommigen dertigvoudig, anderen zestigvoudig en weer anderen honderdvoudig. -- Marcus 4:20