Kerk In Actie - Deel je Kerstpakket.

De KIA/Diaconie zal in de maand december opnieuw een actie houden voor de mensen in Doezum die het momenteel financieel niet ruim hebben. In deze tijd waarin mensen minder te besteden hebben door soms heel  uiteenlopende redenen zoals geen werk, toenemende kosten ect. is het voor iedereen niet meer vanzelfsprekend om uitbundig de feestdagen te vieren. 

Misschien kent u dorpsgenoten die het momenteel financieel moeilijk hebben en die in uw ogen verrast  kunnen worden met een kerstpakket. U kunt de naam van deze persoon, of de naam van het gezin doorgeven vóór zondag 22 december a.s. via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of telefonisch via Auke Helmus, tel.613834  of  Feikje van Dijk tel.614374 

Vanaf zondag 8 december t/m zondag 22 december komt er in de hal van de kerk aan de Perastraat en in de  hal van de St. Vituskerk een mand/doos te staan waarin u uw voedselproducten kunt deponeren, maar u kunt uw producten ook brengen bij Auke Helmus, Provincialeweg 42  of Feikje van Dijk Doezumertocht 21.

Wij zullen voor de mensen die u, als dorpsgenoten, hebt opgegeven een kerstpakket samenstellen en deze voor de kerstdagen bezorgen.

Zijn er producten over dan zullen we deze naar de voedselbank in Grootegast brengen.

 

Wij zien uw bijdrage met belangstelling tegemoet.

 

Met vriendelijke groet,

Kia/Diaconie

Protestantse gemeente Doezum

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Herinnering Vrijwillige Bijdrage KIA / Diaconie

Het einde van 2019 komt weer in zicht en dat betekent voor Kia dat de giften weer verdeeld moeten worden.

We hebben u gevraagd om de Vrijwillige Bijdrage aan de KIA voor 1 oktober te storten op ons bankrekeningnummer: NL68 RABO 0323 7462 25.

Alle bedragen die we van u ontvangen, plus de bedragen die binnen komen via de collectes voor de KIA worden verdeeld over een groot aantal goede doelen in de regio, landelijk en wereldwijd.

Helaas hebben we nog niet alle toegezegde bedragen ontvangen.

Graag ontvangen we uw bijdrage z.s.m. zodat we weten hoeveel we kunnen verdelen.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw bijdrage.

 

Namens KIA Diaconie

Penningmeester Leneke Struiksma

Agenda

Geen evenementen

Dagelijkse bijbeltekst

  • Maar omdat God zo barmhartig is, omdat de liefde die hij voor ons heeft opgevat zo groot is, heeft hij ons, die dood waren door onze zonden, samen met Christus levend gemaakt. Ook u bent nu door zijn genade gered. Hij heeft ons samen met hem uit de dood opgewekt en ons een plaats gegeven in de hemelsferen, in Christus Jezus. -- Efeziers 2:4-6