Iets doen voor je naaste.

x
Zaterdag 12 Maart 2016, 10:00 - 12:00

Groepsactiviteit met maaltijd, en groepsgesprek.

 

Deze zaterdag bestaat uit een combinatie van iets doen voor je naaste en een gesprek daarover. Samen aan de slag om een ander te helpen, dichtbij in de eigen gemeente. Al werkende heeft u/jij  bovendien de mogelijkheid uw/jouw medearbeiders beter te leren kennen. Na deze groepsactiviteit komen we allen samen in `t Anker voor een gezamenlijke lunch en een nagesprek.

Locatie : `t Anker
Contact : Helmer Jansen
Opgave via strookje in blaadje Groot Huisbezoek in de brievenbus van de pastorie, of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave van naam, aantal deelnemers, telefoonnummer en mailadres. O.v.v. ``Iets doen voor je naaste``.

Terug

Agenda

Geen evenementen

Dagelijkse bijbeltekst

  • Geliefde broeders en zusters, vergis u niet: elke goede gave, elk volmaakt geschenk komt van boven, van de Vader van de hemellichten; bij hem is nooit enige verandering of verduistering waar te nemen. Hij wilde ons door de verkondiging van de waarheid tot leven roepen, om ons de eersten te maken in zijn schepping. -- Jakobus 1:16-18